Skip to content
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • Pyetje të shpeshta
Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • Pyetje të shpeshta
Twitter Facebook Instagram

VKM

VKM

  • VKM Nr.177, datë 06.03.2012 “Për ambalazhet dhe mbetjet e tyre
  • VKM Nr. 750, datë 14.07.2010 Për miratimin e rregullave të inspektimit karatinor fitosanitar
  • VKM nr. 463, datë 5.7.2006 Për miratimin e planit kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit i ndryshuar
  • V.K.M Nr. 260, datë 27.03.2013
  • VKM nr. 335, datë 6.6.2018 Për miratimin e rregullave për regjistrimin, të procedurës dhe kritereve të vlerësimit të produkteve për mbrojtjen e bimëve
  • VKM Nr.434, datë 11.07.2018 Për miratimin e rregullave për etiketimin e produkteve ushqimore
  • VKM Nr. 760, datë 16.09.2015 Për kërkesat për gjurmimin e ushqimit dhe ushqimit për kafshë përgjatë zinxhirit ushqimor
  • VKM Nr. 708, datë 9.9.2020 Për organizimin dhe funksionimin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit
  • V.K.M Nr. 923, datë 21.12.2011
  • VKM-në Nr. 538, datë 26.05.2009 Për licencat dhe lejet që trajtohen nga apo nëpërmjet QKB dhe disa rregullave të tjera nënligjore të përbashkëta i ndryshuar
  • VKM Nr.177, datë 06.03.2012 “Për ambalazhet dhe mbetjet e tyre

Pyetje?

Na kontaktoni nëpërmjet e-mail ose numrit të telefonit.
  • 0800 7575
  • info@aku.gov.al
  • Rr. "Stavri Themeli", 1020, Tirane, Shqiperi

Autoriteti Kombetar i Ushqimit

  • Politikat e Privatësisë
  • Kontaktoni
  • Mundësi Punësimi

Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • Pyetje të shpeshta
Twitter Facebook Instagram