AUTORITETI KOMBËTAR I USHQIMIT GJATË NJË JAVE (07-11 JANAR)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer:

📌 Për datat 07-11 janar 2019 janë kryer 444 Inspektime në terren, në të gjithë territorin e Shqipërisë
Ndër to;
📌 101 Paralajmërime⚠️
📌7 Gjoba📝
📌2 mbyllje subjekti🚫

Gjithashtu janë kryer:

📌 589 inspektime në Pikat Doganore
📌Janë kryer 355 analiza në të gjithë vendin, ndër to:
• 16% të rasteve ka qenë nga kontrollet zyrtare në Pikat e Inspektimit Kufitar,
• 13% të rasteve nga kontrollet zyrtare në terren,
• 71% të rasteve kanë qenë analiza vetëkontrolli.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme