Spote per ndergjegjesimin e konsumatorit

Mëso të Lexosh Ushqimin Tënd!
AKU/Garantimi i sigurisë së produkteve ushqimore
AKU/Plani Kombëtar i Monitorimit të Qumështit
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit: Misioni dhe vizioni
AKU mbron konsumatorët
AKU si partner i operatorëve të biznesit ushqimor
SIGURIA USHQIMORE/ AKU SPOTI PERMBLEDHES PER VITIN 2018
Laboratorët/ Aku tregon përmes një spoti zhvillimin dhe efikasitetin e tyre
AKU SPOTI I RI - Nentor 2017
AKU gjobit 29 bashki
Bllokohen çokollatat me plastikë
AKU dhe ISHSH inspektime për “Antiduhanin”