.
Kërko
Menu
Lajme
Rreth nesh
Historiku
Funksionet
Organigrama
Drejtori i Përgjithshëm
Arkivë
Legjislacioni
Modelet e Certifikatave
Licencimi i OBU-ve
LISTAT E VERIFIKIMIT (Check-Listat)
Lista e PMB-ve të regjistruara
Lista e PMV-ve të Regjistruara
Komisioni i Shqyrtimit dhe Vlerësimit të Ankimimeve
Shërbimet Publike
Tarifat e shërbimeve
Kartelat Informative
Formularët e aplikimit
Bashkëpunëtorët
Projektet e AKU-së
Konsumatori
Keshilla Praktike
Pyetje të shpeshta
Spote për ndërgjegjësimin e konsumatorit
Botime Ndërgjegjësuese
Opinioni
RASFF
Keshilla Dietike
Programi Transparencës
Politikat e Privatësisë
Na kontaktoni
Denonconi
Koordinatori për të Drejtën e Informimit
Struktura Përgjegjëse për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e Sinjalizuesve
Regjistri i ankesave/denoncimeve dhe kthim përgjigjeve
Regjistri i kërkesave dhe kthim-përgjigjeve
Regjistri i Ankesave te ardhura nga Platforma e Bashkeqeverisjes
Raporti Vjetor
Koordinatori Antikorrupsion
Rrjeti i Koordinatorëve Antikorrupsion
Kontaktet e Koordinatorit Antikorrupsion
E-mail AKU
e-inspektimi
Support IT
Si të ulim rrezikun e sëmundjeve të zemrës, trombozës dhe diabetit të Tipi 2?
16
Nov
0
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share this:
Tags:
Prev post
Next post
About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Related Articles
URDHËR Nr. 113, datë 15.3.2022
by
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Apr 29 2022
AKU vlerëson me certificate “Ambasadorë të Sigurisë Ushqimore” të rinjtë e institutit “Harry Fultz”
by
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Apr 26 2022
AKU bllokon 240 kg produkte me afat të kaluar përdorimi
by
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Apr 22 2022
Sqarim për konsumatorin për njoftimin e datës 20.4.2022
by
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Apr 21 2022