Aksioni i fundit i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit për verifikimin e gjëndjes në tregjet e hapura dhe masat administrative të marra ndaj Njësive të Qeverisjes Vendore, si dhe ndaj subjekteve që menaxhojnë disa prej këtyre tregjeve të miratuara nga bashkitë, ka gjetur jovetëm mbështetjen e konsumatorit, por edhe të mediave kryesore në vend.
Televizionet kryesore, gazetat si dhe agjencitë e lajmeve, kanë publikuar lajmin e publikuar nga AKU, duke i kushtuar vend të rëndësishëm në faqet e tyre dhe në edicionet e lajmeve.
AKU i falenderon për mbështetjen, duke i konsideruar si partner të rëndësishëm në punën tonë dhe në ndërgjegjësimin e konsumatorit!

http://shqiptarja.com/home/1/tregjet-publike-aku-gjobit-11-bashki-me-300-500-mij–lek–351479.html

http://www.ata.gov.al/tregtimi-ne-kushte-te-papershtatshme-aku-masa-administrative-ndaj-njesive-te-qeverisjes-vendore/

http://www.balkanweb.com/site/tregtimi-ne-kushte-te-papershtatshme-aku-vendos-masa-administrative-ndaj-bashkive/

http://www.syri.net/2016/04/13/tregjet-ushqimore-aku-nuk-kursehet-ne-gjoba-ndaj-bashkive-duke-filluar-nga-erion-veliaj/

http://vizionplus.al/aku-gjobit-29-bashki/

http://scan-tv.com/v/index.php/kryesore/18831.html

AKU, gjobit 29 bashki, përgjegjëse për shitësit ambulantë

http://rtsh.al/lajme/gjobiten-biznese-nga-aku-ja-per-mosplotesimin-e-kushteve-higjenosanitare/

15/04/2016