Category Archives: Lajmet e fundit

19 May
0

Drejtori i AKU, marrëveshje me kreun e Bashkisë Vlorë për tregjet dhe sezonin turistik

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Vlorës, në kuadër të masave për rritjen e sigurisë ushqimore. Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z.Isuf Shehu dhe Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Vlorës, Z.Ilir Ajdini, firmosen marrëveshjen e ...

Lexo më shumë
13 May
0

Masë administrative me gjobë ndaj një biznesi në Berat për mosrespektim të detyrave të lëna

DRAKU Berat ka marë masë administrative ndaj subjektit Astrit Rogozi, me aktivitet market ushqimor , pasi nuk ka respektuar detyrat e lëna nga inspektorët e OBU-së të DRAKU Berat . Subjekti është inspektuar më 13.05.2016 nga inspektorët e OBU-së dhe ...

Lexo më shumë
13 May
0

AKU gjobë marketit në Berat, nuk plotësoi detyrat e lëna

Mosrealizimi i detyrave të lëna nga inspektorët e AKU-së, i ka kushtuar një subjekti në qytetin e Beratit, ndaj të cilit është vendosur gjobë në vlerën e 20 mijë lekëve. Më 13.05.2016, inspektorët e Drejtorisë Rajonale të AKU-së në Berat, ...

Lexo më shumë
12 May
0

Korçë, AKU bllokon një baxho, asgjëson 70 litra qumësht

Inspektorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në Korçë pezulluan aktivitetin e një baxhoje në fshatin Grunjas. Gjatë inspektimit në kuadër trë masave të parandalimit të prodhimeve të bulmetit në kushte të papërshtatshme, Drejtoria Rajonale e Korçës ka ndërmarrë masa për ...

Lexo më shumë
11 May
0

AKU mbyll një dyqan peshku, u denoncua për kushtet nga një qytetar

Autoriteti kombëtar i Ushqimit ndërpret aktivitetin e një dyqani që tregtonte peshk, në zonën e Kodër-Kamzës. Pas një denoncimi të ardhur në e-mailin zyrtartë AKU-së nga një qytetar, për kushtet e papërshtatshme të ruajtjes dhe tregtimit nga një dyqan peshku ...

Lexo më shumë