Category Archives: Lajmet e fundit

30 Sep
0

Shkarkohen nga puna dy inspektorë të AKU-së

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shkarkuar nga detyra dy inspektorët e Drejtorisë Rajonale të AKU Tiranë, Etrit Berisha dhe Indrit Korbi. Pas ngritjes së Komisionit të Disiplinës, fillimisht është marrë masa pezullim nga detyra dhe më pas ky Komision, ka ...

Lexo më shumë
27 Sep
0

AKU inspektime në tregje, 2.3 milionë lekë gjoba ndaj bzineseve, parlajmërime për bllokim

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer inspektime në 3 tregjet kryesore në Tiranë, ku janë marrë masa me gjobë 300 mijë lekë, deri në paralajmërime për bllokim aktiviteti. AKU ka kryer kontrolle në Tregun e Kombinatit, në Tregun në hyrje ...

Lexo më shumë
24 Sep
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit kontrolle në “Fast-Food”-e, pezullohet 1, paralajmërohen 10 të tjerë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ndërmarrë një aksion për kontrollin e të gjitha subjekteve “Fast Food”. Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm, Z.Dritan Sejko, janë kontrolluar “Fast Food-et”, pranë shkollave dhe në të gjitha zonat e tjera. Nga këto inspektime, ...

Lexo më shumë
20 Sep
0

AKU pezullon dy inspektorët e Drejtorisë Rajonale Tiranë dhe ngre komisionin për shkarkimin e tyre

Pas denoncimit të bërë në emisionin “Fiks Fare”, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marrë masën pezullim nga detyra për inspektorët e Drejtorisë Rajonale të AKU Tiranë, Etrit Berisha dhe Indrit Korbi. Gjithashtu është ngritur Komisioni Disiplinor për fillimin e procedurave ...

Lexo më shumë
19 Sep
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, inspektime në zgara dhe në subjekte që përpunojnë mishin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ka nisur një aksion të gjerë në të gjithë vendin për inspektimin e subjekteve që prodhojnë dhe tregtojnë qofte. Inspektorët e AKU-së, kanë parë nga afër kushtet higjieno-sanitare, si dhe kanë marrë mostra për kryerjen e ...

Lexo më shumë