Category Archives: Lajmet e fundit

23 Jan
0

DREJTORIA RAJONALE AKU DIBËR INSPEKTIME NË TË GJITHA PIKAT E THERJES DHE TË TREGTIMIT TË MISHIT

Referuar pamjeve të transmetuara në mediat informative lidhur me problematikën e therjes së kafshëve në ambiente të hapura, në rrugë nacionale dhe në njësitë e tregtimit të mishit në qarkun e Dibrës, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit sqaron se: Drejtoria Rajonale ...

Lexo më shumë
21 Dec
0

Niveli i  aflatoksinës tek kikirikët, analizat dalin brenda normave

Pas denoncimit në media se kikirikët kishin përmbajtje të lartë aflatoksine, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vendosi bllokimin e përkohshëm të tyre. Në të gjitha magazinat ku ato tregtoheshin, por edhe në dyqane, AKU pezulloi shitjen dhe çoi mostrat për të kryer ...

Lexo më shumë
17 Dec
0

Zhvillohet Konferenca e II-të Shkencore e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zhvilluar konferencën shkencore me temë “Konferenca II Siguria Ushqimore Sfidë për Shqipërinë Europiane”. Qëllimi i kësaj konference ka qenë rritja e nivelit kërkimor te vlerësimit të riskut mbi bazën e kërkimeve shkencore. Në këtë konferencë ...

Lexo më shumë
17 Dec
0

Dritan Sejko: Gati portali online “Inspektori Dixhital”, përcjellim shqetësimet që kanë konsumatorët

Fjala e plotë e Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit z. Dritan Sejko në konferencën “Siguria Ushqimore Sfidë për Shqipërinë Europiane”. Të nderuar pjesëmarrës! Kam kënaqësinë t`ju uroj mirëseardhjen në këtë konferencë shkencore të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Unë dëshiroj ...

Lexo më shumë
16 Dec
0

Fjala e plotë e Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit z.Dritan Sejko në konferencën “Siguria Ushqimore Sifdë për Shqipërinë Europiane”.

Drejtori i AKU-së Dritan Sejko: Shumë shpejt do të bëjmë funksional portalin online “Inspektori Dixhital” i cili do të bëjë të mundur përcjelljen në kohë reale, me zë dhe figurë, çdo shqetësim dhe perceptim që kanë konsumatorët në lidhje me ...

Lexo më shumë