Category Archives: Lajmet e fundit

16 Dec
0

Fjala e plotë e Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit z.Dritan Sejko në konferencën “Siguria Ushqimore Sifdë për Shqipërinë Europiane”.

Drejtori i AKU-së Dritan Sejko: Shumë shpejt do të bëjmë funksional portalin online “Inspektori Dixhital” i cili do të bëjë të mundur përcjelljen në kohë reale, me zë dhe figurë, çdo shqetësim dhe perceptim që kanë konsumatorët në lidhje me ...

Lexo më shumë
12 Dec
0

AKU 750 kontrolle në muajin dhjetor, 170 masa administrative gjoba dhe paralajmërime

AKU kontrolle në subjektet që tregtojnë mish Në prag të festave të fundvitit Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shtuar kontrollet në të gjithë Shqipërinë. Gjatë muajit dhjetor janë kryer 750 inspektime, ku janë marrë 170 masa administrative gjobë dhe paralajmërim, ...

Lexo më shumë
27 Nov
0

AKU kontroll në 950 biznese, 220 parlajmërime dhe gjoba

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit brenda dy javëve ka zhvilluar një kontroll në rreth 950 subjekte në të gjithë vendin. Nga ky kontroll kanë rezultuar me probleme 220 biznese, ndaj të cilave është marrë masa administrative “Parlajmërim” dhe “Gjobë”. Kontrollet janë ...

Lexo më shumë
22 Nov
0

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKU-së , TAKIM ME DREJTORËT E DYMBËDHJETË QARQEVE

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, z.Dritan Sejko, ka zhvilluar një takim me dymbëdhjetë drejtorët rajonalë të AKU-së . Në këtë takim është diskutuar Plani i Punës për inspektimet dhe monitorimin e tregjeve ushqimore, me rastin e afrimit ...

Lexo më shumë
19 Nov
0

Bllokohet një dyqan mishi në Tiranë

Inspektorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë bërë bllokimin e një dyqani mishi në Tiranë, i cili bënte therjen e paligjshme të bagëtive. Subjekti i cili tregtonte mish në rrugën “SitkiÇiço” është bllokuar pasi në kundërshtim me ligjin, fuste kafshët ...

Lexo më shumë