Category Archives: Lajmet e fundit

16 Apr
0

TIRANË, AKU BLLOKON 395 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë inspektimit në tregun Agroushqimor përgjatë Autostradës Tiranë Durrës ka bllokuar 395 kg produkte bulmeti, përkatësisht djathë i bardhë lope dhe gjize për tregtim të pasigurt të produkteve ushqimore. Trupa inspektuese e Drejtorisë Rajonale Tiranë në ...

Lexo më shumë
12 Apr
0

AKU BLLOKON 24 TON FARË MISRI NËN NORMËN E LEJUAR TË TREGUESVE TË CILËSISË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar ditën e sotme në qarkun e Tiranës, një sasi prej 24 ton farë misri, për tregtim dhe mbjellje, me tregues cilësie, fuqi mbirëse nën normën e lejuar. Inspektorë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit e ...

Lexo më shumë
12 Apr
0

TIRANË, BLLOKOHEN 1187 KG DJATHË DHE GJIZË NË TREGUN AGROUSHQIMOR PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar pranë Tregut Agro-Ushqimor në Tiranë një sasi prej 1187 kg djathë të bardhë lope, djathë  kaçkavall dhe gjizë në subjektin në pronësi të shtetasit Maringlen Zenelaj për tregtim të pasigurt të produkteve të bulmetit. ...

Lexo më shumë
06 Apr
0

DELVINË, SEKUESTROHEN 115 KG MISH QENGJI DHE KECI QË THERENIN NË MËNYRË TË PALIGJSHME NË NJË STALLË BAGËTISH

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave  për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të mishit në funksion të sigurisë ushqimore  ka sekuestruar gjatë pasdites së sotme 115 kg mishi qengji dhe keci në 23 karkasa, të therura në ...

Lexo më shumë
31 Mar
0

DIBËR, AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Qarkun Dibër, ka zhvlluar takimin me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit, me qëllim informimin për plotësimin e standardeve sipas listë-kërkesës së re. Gjatë takimit është theksuar rëndësia që ka plotësimi me ...

Lexo më shumë