Category Archives: Lajmet e fundit

26 Oct
0

KU BLLOKON MAGAZINËN NË SUKTH TË DURRËSIT, PRODHONIN DHE PËRPUNONIN PRODUKTE USHQIMORE NË MËNYRË TË PALIGJSHME

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ka bllokuar një magazinë në njësinë administrative Sukth, në të cilën përpunoheshin dhe tregtoheshin produkte ushqimore në mënyrë të paligjshme. Gjatë inspektimit ka rezultuar se subjekti nuk dispononte licencë për prodhim dhe përpunim produktesh ushqimore, që ...

Lexo më shumë
26 Oct
0

AKU, asgjësimi i mishit të bllokuar

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, asgjësoi sot 2315,4 kilogramë mish peshk dhe qoftë, të sekuestruara gjatë aksionit të ditëve në fundit në Qarkun e Tiranës. Në bashkëpunim me Inspektoriatin Shtetëror të Mjedisin e Pyjeve dhe me Bashkinë e Tiranës, AKU asgjësoi ...

Lexo më shumë
18 Oct
0

AKU bllokon për 6 ditë, 58 njësi therje e tregtimi mishi në të gjithë vendin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në vetëm 6 ditë, ka ndërprerë aktivitetin e 58 njësive të therjes në të gjithë vendin. Në kuadër të aksionit të ndërmarrë për disiplimin e therjes së kafshëve dhe tregtimit të mishit, AKU ka kryer 67 ...

Lexo më shumë
10 Oct
0

Prezantohet Drejtori i Përgjithshëm i AKU. Rama e Peleshi: Nga sot, fillojmë një kulturë të re për standardet e sigurisë ushqimore

Kryeministri i Shqipërisë, Z.Edi Rama dhe Ministri i Bujqësisë e Zhvillimit Rural, Z.Niko Pelezhi, prezantuan Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Agim Ismaili. Në një komunikim publik në ambientet e Këshillit të Ministrave, përpara dhe drejtuesve të AKU-së  ...

Lexo më shumë
14 Sep
0

AKU  MASA TË MENJËHERSHME PËR DENONCIMET NGA KONSUMATORËT

Denoncim në  media Në media më datë 11.9.2017 janë publikuar me pamje filmike kushtet e papërshtatshme në të cilat ushtronte aktivitetin fabrika e Osumi food në Tiranë. Në lidhje me subjektin Osum Food, nga ana e DRAKU Tiranë janë marrë ...

Lexo më shumë