Category Archives: Lajmet e fundit

24 Feb
0

Prezantohet aplikacioni “Inspektori dixhital”, Sejko: Konsumatori partner kryesor në përmirësimin e sigurisë ushqimore

Është prezantuar gjatë ditës së sotme  në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , aplikacioni “ Inspektori dixhital”, një zgjidhje teknologjike që do t’u japë mundësi të gjithë konsumatorëve shqiptarë, të raportojnë në kohë reale , me informacione , foto ...

Lexo më shumë
21 Feb
0

Drejtori i AKU-së takime me operatorë të biznesit, me qëllim disiplinimin e procesit të therjeve të kafshëve drejt thertoreve të licencuara

Drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , Z. Dritan Sejko,  ka zhvilluar takime me operatorë të biznesit të cilët, kryejnë aktivitetin e therjes së kafshëve,  me qëllim disiplinimin e therjeve të tyre drejt thertoreve të licencuara, që plotësojnë kushtet sipas ...

Lexo më shumë
20 Feb
0

AKU kontrolle në Bar Restorante të zonës së ish-Bllokut, merren masa administrative me gjobë dhe ndërprerje aktiviteti

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer një kontroll në baret dhe restorantet e zonës së ish-Bllokut në Tiranë. Referuar urdhrit të Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Dritan Sejko, inspektorët e DRAKU-së Tiranë kanë kryer kontrolle në subjektet me ...

Lexo më shumë
16 Feb
0

Nisin inspektimet online, Sejko: Do të rritet përgjegjësia dhe transparenca e trupave të inspektimit

Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoriatit Qendror, Z. Shkëlqim Hajdari zhvilloi të mërkurën në ambientet e këtij institucioni një takim me kryeinspektorët e inspektoriateve shtetërore në kuadër të bashkërendimit të punës ndërmjet këtyre inspektoriateve,  për inspektimet online. I pranishëm në këtë ...

Lexo më shumë
09 Feb
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vendosur shkarkimin e menjëhershëm nga detyra të inspektores Tatjana Dizdari

Pas një hetimi administrativ paraprak të brendshëm, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vendosur shkarkimin e menjëhershëm nga detyra të inspektores Tatjana Dizdari. Shkarkimi i saj është bërë pasi ka lejuar kalimin e 66 mijë zogjve, në një kohë që Urdhri ...

Lexo më shumë