Category Archives: Lajmet e fundit

21 Aug
0

PRODUKTE TË SKADUARA DHE AMBIENT PA KUSHTE HIGJENO-SANITARE, AKU BLLOKON 2 LOKALE NË LLOGARA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, siguron se është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme e të rrezikshme nga subjektet që neglizhojnë apo shkelin rregullat e Sigurisë ushqimore. Konkretisht, gjatë aksionit ...

Lexo më shumë
20 Aug
0

AKU MBYLL BAXHON NË GJIROKASTËR, DJATHI NË FRIGORIFER ME MYK

Tolerancë zero ndaj çdo subjekti abuzues me sigurinë ushqimore. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka forcuar dhe shtrënguar akoma më shumë masat dhe kontrollet, nëpërmjet monitorimeve dhe sinjalizimeve në stabilimentet e produkteve të qumështit dhe nën produktet e tij, me qëllim ...

Lexo më shumë
19 Aug
0

AKU VËMENDJEN NË MINIMARKETET USHQIMORE, GJOBITEN 3 PREJ TYRE NË LUSHNJE, GRAMSH, KUKËS

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shtuar vëmendjen në marketet e zonave rurale duke bërë të mundur ndalimin e tregtimit të ushqimeve jashtë kritereve të sigurisë ushqimore. AKU njofton se këto kontrolle do të vazhdojnë të jenë intensive për të mos ...

Lexo më shumë
18 Aug
0

AKU BLLOKON 27 TON MISH NGA BRAZILI, ME PREZENCË SALMONELE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, veçanërisht në këtë periudhë të temperaturave të larta, e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, ka vijuar me kontrrollet rigoroze të ngarkesave me produkte shtazore nga importi në kuadër të masave të ...

Lexo më shumë
17 Aug
0

AKU MBYLL 3 LOKALE NË JALË, SHKELJE TË RËNDË TË STANDARDEVE TË SIGURISË USHQIMORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në këtë periudhë të temperaturave të larta e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme ...

Lexo më shumë