Category Archives: Lajmet e fundit

10 Sep
0

AKU LISTON DISA KËSHILLA PËR SIGURINË USHQIMORE

1- ZGJIDH: Ushqim të sigurtë dhe të shëndetshëm 2- KUJDES: Produktet duhet ti blini të shoqëruara me kupon tatimor/ si element i gjurmueshmërisë 3- HIGJIENA: Lani duart/ sipërfaqet ku gatuani 4- NDANI: Ushqimet e përpunuara të ndahen nga ushqimet e ...

Lexo më shumë
06 Sep
0

AKU MBYLL LOKALIN E DASMAVE NË FUSHË-KRUJË, MISH PA VULË E CERTIFIKATË VETERINARE PËR DASMORËT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdën e punës për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të produkteve shtazore në funksion të sigurisë ushqimore, ka evidentuar një subjekt me aktivitet “Restorant dasmash” jashtë kushteve higjieno-sanitare dhe në mungesë të gjurmueshmërisë së ...

Lexo më shumë
05 Sep
0

AKU BLLOKON 51 TON “MIELL MISËRI” PËR KAFSHË NGA SERBIA

Në kuadër të masave të përforcuara për sigurinë e cilësinë ushqimore të produkteve që importohen, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 51 ton “miell misëri” për kafshë. Trupa inspektuese e DRAKU, Kukës gjatë kontrollit të ...

Lexo më shumë
04 Sep
0

AKU MBYLL LOKALIN E DASMAVE NË PESHKOPI, USHTRONTE AKTIVITETIN ME MJETE TË NDRYSHKURA

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të sigurisë ushqimore ka pasur në vëmendje në veçantë edhe në kontrollin në lokalet e dasmave. Trupa inspektuese e DRAKU, Dibër evidentoi një subjekt me aktivitet “Restorant ...

Lexo më shumë
03 Sep
0

KUSHTE JASHTË ÇDO STANDARDI, AKU MBYLL 2 RESTORANTE DHE GJOBIT NJË TJETËR

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të sigurisë ushqimore ka pasur në vëmendje edhe kontrollin në restorante. Trupa inspektuese e AKU-së evidentoi tre subjekte me aktivitet “Restorant” ku kryenin veprimtari në kundërshtim me ...

Lexo më shumë