Category Archives: Lajmet e fundit

17 Jun
0

AKU VIJON GODITJEN E PALIGJSHMËRISË DHE PRAKTIVAVE ABUZIVE NË ZINXHIRIN USHQIMOR

  Drejtoria Rajonale e AKU Shkodër, në bashkërendim me strukturat e Policisë, ushtroi kontroll në subjektin me aktivitet “Prodhim pije alkoolike dhe joalkoolike” në Shkodër, veprimtaria e të cilit ishte bllokuar nga kontrolli i datës 20.09.2017, ndërkohë që sipas sinjalizimeve, subjekti ...

Lexo më shumë
15 Jun
0

AKU VIJON KONTROLLET E RREPTA NË GJITHË VENDIN

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon me kontrollet rigoroze në Operatorët e Biznesit Ushqimor për të garantuar përmbushjen e kërkesave ligjore të sigurisë ushqimore, mbrojtjen e konkurencës së ndershme dhe interesave të konsumatorëve. 1. Kontrolli i ushtruar nga DRAKU Tiranë ...

Lexo më shumë
13 Jun
0

AKU NË KOMISIONIN EVROPIAN/ TAKIM SHPJEGUES PËR KAPITULLIN 13: “PESHKIMI – POLITIKAT MBI PESHKIMIN DHE SISTEMET E KONTROLLIT”

  Delegacioni i Shqipërisë, kryesuar nga Zv/Ministrja e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural zhvillon takimin e rradhës në Komision Evropian. Takimi i parë ishte Takimi Shpjegues për Kapitullin 12: “Politikat e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare”. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ...

Lexo më shumë
13 Jun
0

AKU BLLOKON 979 LITRA PIJE ALKOOLIKE, NË PRITJE TË ANALIZAVE LABORATORIKE

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet tek Operatorët e Biznesit që tregtojnë produkte ushqimore (pije alkoolike dhe joalkoolike), me qëllim parandalimin e praktikave abuzive, si dhe parandalimin e hedhjes në treg të produkteve të pasigurta për shëndetin e konsumatorëve. ...

Lexo më shumë
11 Jun
0

TONELATAT ME PRODUKTE NDALOHEN TË HYJNË NË SHQIPËRI

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon me rigorozitet kontrollet e mallrave ushqimore në Pikat e Inspektimit Kufitar me qëllim parandalimin e praktikave abuzive me sigurinë e ushqimeve, përmes ndalimit të futjes në tregun vendas të mallrave ushqimore me siguri të ...

Lexo më shumë