Category Archives: Lajmet e fundit

19 Jul
0

AKU GJOBIT ME 1.75 MILION LEKË 4 SUBJEKTE NË TIRANË, BERAT DHE DIBËR; 2 PREJ SUBJEKTEVE IU NDËRPRITET AKTIVITETI

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet rigoroze në të gjithë zinxhirin ushqimor në kuadër të mbarëvajtjes së sezonit turistik, me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore dhe mbrojtjen e interesit dhe shëndetit të konsumatorëve. Nga këto kontrolle zyrtare ka rezultuar se ...

Lexo më shumë
17 Jul
0

AKU në Tiranë dhe Shkodër kontrolle në furra buke, byrektore dhe fast food-e, vendosen 7 gjoba me vlerë totale 2.57 milion lekë dhe bllokohen 2 subjekte

  AKU vijon kontrollet rigoroze për mbarëvajtjen e sezonit turistik Drejtoria Rajonale e AKU Tiranë dhe Shkodër kontrolle në furra buke, byrektore dhe fast food-e, vendosen 7 gjoba me vlerë totale 2.57 milion lekë si dhe u bllokua aktiviteti i ...

Lexo më shumë
16 Jul
0

AKU kontrolle në të gjithë vendin për garantimin e Sigurisë Ushqimore, vendosen 3.7 milion lekë gjobë dhe bllokohen dhjetra kg produkte të skaduara për asgjesim.

Drejtoria Rajonale e AKU Korçë dhe Fier kontrolle rigoroze në markete, supermarket, byrektore dhe subjekte të përpunimit të qumështit, vendosen 14 gjoba me vlerë totale 3.7 milion lekë si dhe bllokohen dhjetra kg djathë dhe produkte të skaduara për asgjesim. ...

Lexo më shumë
11 Jul
0

AKU/ NUK KA VEND PËR ALARM, NUK KA NORMATIVA PËR KUFIJTË E LEJUAR TË NITRATEVE NË PJEPËR DHE APARATI “GREEN TEST” NUK KA BESUESHMËRI NË MATJE

  Autoritetit Kombëtar i Ushqimit (AKU) është vënë në dijeni të kronikës dhe informacionit të përcjellë nëpërmjet televizionit TV Klan për sa lidhet me nivelin e nitrateve tek pjepri (sipas linkut: https://tvklan.al/skandal-me-nivelin-e-nitratit-tek-pjepri/), për të cilën kishte dhënë më parë dhe ...

Lexo më shumë
11 Jul
0

Këshilla praktike për operatorët e bukës dhe të miellit

Këshilla praktike për operatorët e Bukës dhe të Miellit

Lexo më shumë