Category Archives: Lajmet e fundit

21 Oct
0

Veprimtaria inspektuese ditore e DRAKU Tiranë (18.09.2019)

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet rigoroze për të monitoruar zbatimin e kërkesave ligjore nga operatorët e biznesit ushqimor, në funksion të garantimit të Sigurisë Ushqimore dhe mbrojtes së shëndetit dhe interesit të konsumatorëve. Nga Drejtoria Rajonale Tiranë, gjatë ditës ...

Lexo më shumë
18 Oct
0

Veprimtaria Javore e AKU (11-17 Tetor 2019)

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të përmbushjes së misionit të tij për mbrojtjen e shëndetit dhe interesit të konsumatorit si dhe garantimin e sigurisë ushqimore në vend, gjatë kësaj jave ka kryer veprimtaritë e përmbledhura si më poshtë:   ...

Lexo më shumë
17 Oct
0

Masat e marra nga AKU lidhur me publikimin e djeshëm nga emisioni investigativ “Stop”

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit falenderon Emisionin “Stop”, që bëhet pjesë e sfidës së përbashkët për Sigurinë Ushqimore, duke trajtuar raste dhe problematika që prekin konsumatorët dhe subjektet. Lidhur me rastin e transmetuar mbrëmjen e djeshme nga emisioni “Stop” Tv Klan, ...

Lexo më shumë
16 Oct
0

Dita Botërore e Ushqimit (16 Tetori 🍏)

  Në Ditën Botërore të Ushqimit, ndërgjegjësim mbi rëndësinë e të ushqyerit shëndetshëm. Festimi vjetor i Ditës Botërore të Ushqimit është një përpjekje për të tërhequr vëmendjen në këto çështje. Këtë vit, ai synon t’i shtyjë njerëzit kudo që të ...

Lexo më shumë
15 Oct
0

Përmbledhje e veprimtarisë javore (04-10 Tetor)

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të përmbushjes së misionit të tij për mbrojtjen e shëndetit dhe interesit të konsumatorit, si dhe garantimin e sigurisë ushqimore në vend, gjatë kësaji jave ka kryer veprimtaritë e përmbledhura si më poshtë: Janë ...

Lexo më shumë