Category Archives: Lajmet e fundit

20 Nov
0

Përmbledhja e Veprimtarisë së Drejtorisë Rajonale AKU Berat (18-19 Nëntor)

Pandalur Punë për Sigurinë Ushqimore   Drejtoria Rajonale e AKU Berat gjatë dy ditëve të para të kësaj jave, në vijim të kontrolleve rigoroze për të monitoruar zbatimin e ligjit, verifikimin e plotësimit të kushteve dhe kritereve për licencim, garantimin ...

Lexo më shumë
18 Nov
0

AKU kthen në vendin e origjinës 800 litra Produkt të Mbrojtjes së Bimëve e cila nuk bënte pjesë në listën e PMB-ve të lejuara për të hyrë në Shqipëri

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të kontrollit të zbatimit të ligjshmërisë për garantimin e standardeve të sigurisë ushqimore, në vijim edhe të qëndrimeve të njëpasnjëshme se “Trau” i asnjë Pike Kufitare nuk do të ngrihet për të lejuar hyrjen e ...

Lexo më shumë
18 Nov
0

Edicioni i Parë i EXPO-FORUMIT, në fokus Siguria Ushqimore

U zhvillua Edicioni i Parë i EXPO-FORUMIT ndërkombëtar të Bujqësisë, Agroindustrisë, Agroturizmit dhe Sigurisë Ushqimore “Albania Agro Financing Policy&Food Safety EXPO-FORUM 2019” në bashkëpunim edhe me Autoritetin Kombëtar të Ushqimit dhe AlbKonfindustria. Edicioni i parë i këtij forumi u organizua ...

Lexo më shumë
15 Nov
0

Përmbledhja e veprimtarisë javore të AKU (08-14 Nëntor).

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të përmbushjes së misionit të tij, gjatë kësaj jave ka kryer veprimtaritë e përmbledhura si më poshtë :  Janë realizuar 1854 kontrolle zyrtare në total në stabilimentet e Operatorëve të Biznesit Ushqimor dhe në ...

Lexo më shumë
14 Nov
0

Në vijimësi po zhvillohen takime me Projektin “Food Safety” në kuadër të sigurisë ushqimore

Në ambjentet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit u zhvillua takimi i radhës për përmirësimin e planit vjetor të monitorimit mbi bazë risku të AKU për vitin 2020, me asistencën e Projektit “Food Safety”, financuar nga BE.  Motoja e këtij takimi ...

Lexo më shumë