Category Archives: Lajmet e fundit

11 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE, AKU NGRE ZËRIN PËR NDRYSHIME NË KODIN PENAL

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marr pjesë në seancën për “Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut” ku ngritën domosdoshmërinë e ndryshimeve në Kodin penal sa lidhet me çështjen e Sigurisë Ushqimore. AKU referuar natyrës së shkeljeve të ...

Lexo më shumë
08 Jan
0

AKU LETËR BASHKËPUNIMI TË GJITHË SUBJEKTEVE NË VEND

Së fundmi, AKU ju ka drejtuar letër të gjithë organizatave përfaqësuese të subjekteve “Operator i Biznesit Ushqimor”, (gjithsej 5029 subjekteve) duke kërkuar të vendoset një bashkëpunim real e të pandërprerë me një qëllim të vetëm, siguria ushqimore në vend. Inspektorat ...

Lexo më shumë
07 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave (31/12/2018 – 06/01/2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: Për datat 31.12.2018- 01/02 janar 2019 Inspektorët e AKU-së kanë qenë nën monitorimin e festave të fund vitit në çdo ...

Lexo më shumë
31 Dec
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave (24/12/2018 – 30/12/2018)

Në javën që lam pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend si dhe në kuadër të festave të fund vitit janë kryer: 1150 Inspektime, në të gjithë territorin e Shqipërisë Ndër to: 192 ...

Lexo më shumë
21 Dec
0

AKU PROGRAM TRAJNIMI PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE, ME FOKUS “SIGURIA USHQIMORE”

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nën logon “Siguria Ushqimore” ka nisur një program ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe. Ky program ka startuar në kryeqytet në shkollën 9-vjeçare “Hasan Tahsin” për tu shtrirë më tej në të gjithë Shqipërinë. Dita e parë e programit ...

Lexo më shumë