08 Oct
0

AKU KUDO NË VEPRIM, KËTË HERË NË ELBASAN

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme e të rrezikshme nga subjektet që neglizhojnë apo shkelin rregullat e Sigurisë ushqimore. DRAKU Elbasan gjatë kësaj jave ...

Lexo më shumë