Archive

01 Jun
0

KONISPOL, AKU KONFISKON MISH DHE AUTOMJETIN TË DYSHUAR KONTRABANDË NGA GREQIA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të një operacioni që po vazhdon ka konstatuar një shtetas që po transportonte një kafshë gjedh, lopë e therur. Sipas të dhënave dyshohet që kafsha vinte nga Greqia kontrabandë përmes kufirit të Gjelbër. Kafsha ...

Lexo më shumë
01 Jun
0

AKU BLLOKON 95 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT NË FSHATIN BACK, SKRAPAR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave të marra për disiplinimin e baxhove, stabilimenteve tregtim përpunim  të qumështit, gjatë inspektimit në Fshatin Back  te Njësisë  Administrative  Potom , rrethi i  Skraparit ka bllokuar 95 kg produkte bulmeti, përkatësisht 95  ...

Lexo më shumë