Archive

23 May
0

DELVINË, AKU BLLOKON 400 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Lexo më shumë
22 May
0

TEPELENË, AKU KONFISKON 84 KG MJALTË NË MUNGESË TË DOKUMENTACIONIT DHE TREGTIM TË PRODUKTIT TË PASIGURTË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar në vendin e quajtur “Ujë i Ftohtë” Rruga Nacionale Tepelenë-Gjirokastër, produktin e pretenduar mjaltë, në mungesë të etiketimit, mungesë të sistemit të gjurmueshmërisë dhe jo konform normave të lejuara të raport analizës. Inspektorët e ...

Lexo më shumë
10 May
0

Vizitë e përfaqësuesve të Parlamentit Evropian në AKU

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka pritur në ambientet e saj gjatë ditës së sotme përfaqësuesit e delegacionit të Parlamentit Evropian. AKU është mbështetur nga Bashkimi Evropian në mënyrë të pandërprerë me asistencë për zgjerim të kapaciteteve teknike dhe logjistike të ...

Lexo më shumë
07 May
0

NJOFTIM

Drejtoria Rajonale e Autoritetit Kombëtar te Ushqimit,  e Qarkut Durrës, gjatë inspektimit që ka zhvilluar ditën e djeshme në zonën e Gjirit të Lalzit, ka dënuar administrativisht  në shumën 200.000lek dhe ka konfiskuar  një sasi prej 22,8 kg mish ne subjektin I.K, ...

Lexo më shumë