Category Archives: Lajmet e fundit

21 May
0

AKU/ GJOBË DHE BLLOKIM PRODUKTI BIZNESIT NË FIER, TREGTONTE PRODUKTE TË SKADUARA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet tek Operatorët e Biznesit që tregtojnë produkte ushqimore, në kuadër të zbatimit të planit të sezonit turistik për të siguruar mbarëvajtjen e sezonit dhe garantimin e qytetarëve për sigurinë ushqimore. AKU ka ushtruar një ...

Lexo më shumë
18 May
0

AKU AKSION NË PIK, BLLOKON 24 TON KRIPË DHE 42 KRERË VIÇA ME DESTINACION THERJEN

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, njëkohësisht me intensifikimin e kontrolleve në terren, vijon të kontrollojë me rigorozitet çdo ngarkesë me mallra ushqimor që hyn në territorin e Republikës së Shqiperisë nëpërmjet Pikave të Inspektimit Kufitar. Nga kontrollet e ushtruara më datë ...

Lexo më shumë
16 May
0

PRODUKTET JASHTË AFATIT TË PËRDORIMIT, AKU GJOBIT RRJETIN E MARKETEVE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon punën për kontrollin zyrtar të përmbushjes së kërkesave ligjore për sigurinë ushqimore nga ana e Operatorëve të Biznesit Ushqimor. Gjatë kontrollit të ushtruar në një subjekt të licencuar për tregtimin e produkteve ushqimore, pjesë e ...

Lexo më shumë
15 May
0

AKU BLLOKON 762 KG PRODUKTE JASHTË AFATIT TË PËRDORIMIT NË PIK MORINË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet e rrepta ndaj subjekteve që tentojnë të tregtojnë produkte ushqimore të pasigurta. Së fundmi, është goditur një tjetër rast në Pikën e Inspektimit Kufitar në Morinë, ku janë bllokuar 762 kg produkte ushqimore jashtë ...

Lexo më shumë
14 May
0

AKU/ GJOBË SUBJEKTIT DHE BLLOKIM I 17.5 TON FARË MISRI

Në vazhdim të kontrolleve intensive, për të gjitha kategoritë e ushqimeve dhe produkteve, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar me destinacion asgjësimin e sasisë prej 17.5 ton farë misri. Fillimisht, nga drejtoria rajonale e AKU në Elbasan janë kryer kontrolle ...

Lexo më shumë