Archive

11 Apr
0

PERFITIMET E QASJES ME BAZE RISKU NE SIGURINE USHQIMORE DHE USHQIMIT- PARMA SUMMER SCHOOL 2019

Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA), së bashku me Universitetin e Parmës dhe në bashkëpunim me Universitetin Katolik ‘Sacro Cuore’ të Piacencës, Shkollën e studimeve të avancuara mbi ushqimin dhe të ushqyerit (Universiteti i Parmës), Universitetin Teknik të Danimarkës, Agjencinë ...

Lexo më shumë
11 Apr
0

PERFITIMET E QASJES ME BAZE RISKU NE SIGURINE USHQIMORE DHE USHQIMIT- PARMA SUMMER SCHOOL 2019

Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA), së bashku me Universitetin e Parmës dhe në bashkëpunim me Universitetin Katolik ‘Sacro Cuore’ të Piacencës, Shkollën e studimeve të avancuara mbi ushqimin dhe të ushqyerit (Universiteti i Parmës), Universitetin Teknik të Danimarkës, Agjencinë ...

Lexo më shumë
11 Apr
0

EFSA: REZISTENCA ANTIMIKROBALE NUK JEP SHENJA QË PO PAKËSOHET

Raporti i EFSA /ECDC “i bie kambanave te alarmit”, thote Komisioneri i BE Autoriteti Evropian per Sigurine Ushqimore (EFSA) dhe Qendra Evropiane per Parandalimin e Semundjeve dhe Kontrollit (ECDC) publikojne te dhenat se antibiotiket e perdorur per te trajtuar semundjet ...

Lexo më shumë