01 Feb
0

AKU ZGJERON PROGRAMIN PËR SIGURINË USHQIMORE, TRAJNON NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË ELBASANIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nisi dhe për këtë javë programin ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe nën logon “Siguria Ushqimore” në qytetin e Elbasanit. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare, “ Luigj Gurakuqi” u njohën me elementet dhe këshillat rreth sigurisë ushqimore. Interesi i nxënësve ...

Lexo më shumë