Archive

11 Jan
0

“SIGURIA USHQIMORE”, AKU PROGRAM TRAJNIMI PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE

Nën logon “Siguria Ushqimore” Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zgjeruar më tej programin ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe i cili startoi në kryeqytet në dhjetor të 2018. Me rinisjen e vitit shkollor për 2019, AKU ka zhvilluar një tjetër seancë trajnimi, për ...

Lexo më shumë
11 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE, AKU NGRE ZËRIN PËR NDRYSHIME NË KODIN PENAL

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marr pjesë në seancën për “Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut” ku ngritën domosdoshmërinë e ndryshimeve në Kodin penal sa lidhet me çështjen e Sigurisë Ushqimore. AKU referuar natyrës së shkeljeve të ...

Lexo më shumë
08 Jan
0

AKU LETËR BASHKËPUNIMI TË GJITHË SUBJEKTEVE NË VEND

Së fundmi, AKU ju ka drejtuar letër të gjithë organizatave përfaqësuese të subjekteve “Operator i Biznesit Ushqimor”, (gjithsej 5029 subjekteve) duke kërkuar të vendoset një bashkëpunim real e të pandërprerë me një qëllim të vetëm, siguria ushqimore në vend. Inspektorat ...

Lexo më shumë
07 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave (31/12/2018 – 06/01/2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: Për datat 31.12.2018- 01/02 janar 2019 Inspektorët e AKU-së kanë qenë nën monitorimin e festave të fund vitit në çdo ...

Lexo më shumë
123