Archive

11 Jan
0

“SIGURIA USHQIMORE”, AKU PROGRAM TRAJNIMI PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE

Nën logon “Siguria Ushqimore” Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zgjeruar më tej programin ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe i cili startoi në kryeqytet në dhjetor të 2018. Me rinisjen e vitit shkollor për 2019, AKU ka zhvilluar një tjetër seancë trajnimi, për ...

Lexo më shumë
11 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE, AKU NGRE ZËRIN PËR NDRYSHIME NË KODIN PENAL

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marr pjesë në seancën për “Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut” ku ngritën domosdoshmërinë e ndryshimeve në Kodin penal sa lidhet me çështjen e Sigurisë Ushqimore. AKU referuar natyrës së shkeljeve të ...

Lexo më shumë