07 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave (31/12/2018 – 06/01/2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: Për datat 31.12.2018- 01/02 janar 2019 Inspektorët e AKU-së kanë qenë nën monitorimin e festave të fund vitit në çdo ...

Lexo më shumë