Archive

30 Jan
0

KOMISIONI I LIGJEVE/ EURALIUS PRO NDRYSHIMEVE TË KODIT PENAL, PROPOZUAR NGA AKU

Vetëm disa ditë pasi Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ngriti zërin për ndryshime në Kodin Penal sa lidhet me çështjen e Sigurisë Ushqimore, Komisioni për “Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut” ngriti mëngjesin e kësaj të marte grupin ...

Lexo më shumë
29 Jan
0

AKU BLLOKON DHE KTHEN NË ORIGJINË 41.7 TON BANANE TË ARDHUR NGA COSTA RIKA

Në kuadër të forcimit të masave për Sigurinë Ushqimore, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka në fokus të veçantë kontrollin në Pikat Doganore në të gjithë vendin. Konkretisht, trupa inspektuese e DRAKU, Durrës gjatë kontrollit të ushtruar në PIK ka konstatuar ...

Lexo më shumë
28 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave ✅ (21-25 janar 2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: 📌 Për datat 21-25 janar 2019 janë kryer 556 Inspektime në terren, dhe 996 inspektime në Pikat Doganore në të ...

Lexo më shumë
22 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE/ AKU SPOTI PERMBLEDHES PER VITIN 2018

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, si përgjegjës për sigurinë ushqimore është në çdo kohë në terren për identifikimin, kontrollin, evidentimin, ndëshkimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme. Ashtu siç flasin dhe shifrat në këtë spot gjatë vitit 2018 përmirësimi i ...

Lexo më shumë
21 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave ✅ (14-18 janar 2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: 📌 Për datat 14-18 janar 2019 janë kryer 474 Inspektime në terren dhe 910 inspektime në Pikat Doganore në të ...

Lexo më shumë
123