02 Nov
0

GRIPI I KAFSHËVE NUK PREK NJERIUN, JA SI TË RUANI KAFSHËT TUAJA

Gripi afrikan i derrave është një sëmundje virale vdekjeprurëse e derrave të butë dhe të egër. Për të nuk ka as vaksina as kura. Për këtë arsye ka impakt të fortë socio-ekonomik në vendet e prekura. Virusi është insistent për ...

Lexo më shumë