Archive

14 Nov
0

AKU KONTRROLL NË TREGUN E ELBASANIT, MBYLL 3 SUBJEKTE DHE BLLOKON 268 KG PRODUKTE TË QUMSHTIT

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit vijon masat e intensifikuara të kontrollit, ndaj subjekteve të ndryshme, operator të biznesit ushqimor dhe një vëmendje të shtuar ndaj tregjeve në mbarë vendin. Konkretisht, DRAKU Elbasan ka ushtruar kontroll në tregun e hapur (Markatë), Bashkia ...

Lexo më shumë
02 Nov
0

GRIPI I KAFSHËVE NUK PREK NJERIUN, JA SI TË RUANI KAFSHËT TUAJA

Gripi afrikan i derrave është një sëmundje virale vdekjeprurëse e derrave të butë dhe të egër. Për të nuk ka as vaksina as kura. Për këtë arsye ka impakt të fortë socio-ekonomik në vendet e prekura. Virusi është insistent për ...

Lexo më shumë