Archive

28 Mar
0

TIRANË, AKU SENSIBILIZIM OPERATORËVE TË BIZNESIT TË PRODHIMIT TË QUMËSHTIT PËR PLOTËSIMIN E RAPORTIT TË VETËKONTROLLIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Qarku Tiranë, ka zhvilluar gjatë ditës së sotme, një takim informues dhe sensibilizues me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit të këtij qarku, në lidhje me plotësimin e raportit të vetëkontrollit, si kushti ...

Lexo më shumë
28 Mar
0

KRUJË, AKU KONFISKON 78 KG MISH QENGJI DHE VIÇI  NË MUNGESË TË CERTIFIKATËS VETERINARE DHE PËR KUSHTE TË RËNDA HIGJIENO-SANITARE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar pasditen e djeshme një sasi prej 73 kg mish qengji dhe viçi në mungesë të certifikatës veterinare dhe për tregtim të tij jashtë çdo kushti higjie-sanitar, përkatësisht në njësinë e tregtimit të mishit në ...

Lexo më shumë