24 Mar
0

QARKU KORCË,  AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të takimeve informuese dhe sensibilizuese me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit  ka zhvilluar takimin me këta operatorë në qarkun e Korcës.  AKU ka theksuar  rëndësinë e madhe që operatorët e ...

Lexo më shumë