Drejtori i Përgjithshëm

dritan sejko

.

DRITAN SEJKO

Ditelindja :19 Korrik 1972

Vendlindja:   Elbasan

Vendbanimi: Tiranë

 

EDUKIMI

1986 – 1990   Shkolla e Mesme Profesionale “Ali Myftiu“

1990 – 1992  Universiteti  i Tiranës . Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (Ndërprerë për shkaqe emigrimi )

1996-2002 Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani“, Fakulteti i Shkencave Humane, Dega Juridik,  Diplomë.

2008-2010  Master në Marrëdhënie Ndërkombëtare, Universiteti Europian    i Strugës, Maqedoni

 

 

EKSPERIENCA PUNE

1995- 2000  Administrator i Shtëpisë Botuese “ SEJKO “

2000-2001  Menaxher i shpërndarjes dhe relacioneve me publikun për gazetën “BOTA  SHQIPËTARE“  Romë, Itali.

2001-2009  Administrator i Shtëpisë Botuese“ SEJKO”

Tetor 2006 – Janar 2013 Kryetar i Shoqatës Patriotike Çamëria dega Elbasan

Mars 2011- Maj 2013 Drejtor i “Albania  FM”  Radio

Nga Maj 2013  Zv.Regjistrues i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë.

Nga Janar  2016,  NënKryetar  i Shoqatës Patritotike Çamëria