24 Oct
0

AKU KONTRROLL NË MAGAZINA FRIGORIFERIKE, BLLOKON 2.5 TON PESHK E KARKALECA TË NGRIRË

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit vijon masat e intensifikuara të kontrollit, ndaj subjekteve të ndryshme operator të biznesit ushqimor, specifikisht edhe në magazina frigoriferike. Kështu gjatë një kontrolli në subjektin “ALB ORCA”, në Tiranë, me aktivitet “Magazinë Frigoriferike” u konstatua dhe ...

Lexo më shumë