12 Sep
0

SIGURIA USHQIMORE/ MINISTRIA E BUJQËSISË DHE AKU NË BASHKPUNIM ME MINISTRINË E ARSIMIT PËR SHKOLLAT E KOPSHTET

Me fokus sigurinë ushqimore në kopshte dhe shkolla, Ministria e Bujqësisë në bashkëpunim me ministrinë e Arsimit kanë nisur aksionin nga qyteti i Lezhës. Sipas zv.ministres së Bujqësisë, Mira Gjeçi pranë shkollave dhe kopshteve askush nuk do të tregtojë më ...

Lexo më shumë