10 Sep
0

AKU LISTON DISA KËSHILLA PËR SIGURINË USHQIMORE

1- ZGJIDH: Ushqim të sigurtë dhe të shëndetshëm 2- KUJDES: Produktet duhet ti blini të shoqëruara me kupon tatimor/ si element i gjurmueshmërisë 3- HIGJIENA: Lani duart/ sipërfaqet ku gatuani 4- NDANI: Ushqimet e përpunuara të ndahen nga ushqimet e ...

Lexo më shumë