06 Sep
0

AKU MBYLL LOKALIN E DASMAVE NË FUSHË-KRUJË, MISH PA VULË E CERTIFIKATË VETERINARE PËR DASMORËT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdën e punës për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të produkteve shtazore në funksion të sigurisë ushqimore, ka evidentuar një subjekt me aktivitet “Restorant dasmash” jashtë kushteve higjieno-sanitare dhe në mungesë të gjurmueshmërisë së ...

Lexo më shumë