05 Sep
0

AKU BLLOKON 51 TON “MIELL MISËRI” PËR KAFSHË NGA SERBIA

Në kuadër të masave të përforcuara për sigurinë e cilësinë ushqimore të produkteve që importohen, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 51 ton “miell misëri” për kafshë. Trupa inspektuese e DRAKU, Kukës gjatë kontrollit të ...

Lexo më shumë