03 Sep
0

KUSHTE JASHTË ÇDO STANDARDI, AKU MBYLL 2 RESTORANTE DHE GJOBIT NJË TJETËR

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të sigurisë ushqimore ka pasur në vëmendje edhe kontrollin në restorante. Trupa inspektuese e AKU-së evidentoi tre subjekte me aktivitet “Restorant” ku kryenin veprimtari në kundërshtim me ...

Lexo më shumë