Arkiva

03 Sep
0

KUSHTE JASHTË ÇDO STANDARDI, AKU MBYLL 2 RESTORANTE DHE GJOBIT NJË TJETËR

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të sigurisë ushqimore ka pasur në vëmendje edhe kontrollin në restorante. Trupa inspektuese e AKU-së evidentoi tre subjekte me aktivitet “Restorant” ku kryenin veprimtari në kundërshtim me ...

Lexo më shumë
02 Sep
0

AKU BLLOKON 33 TON PRODUKTE TË SKADUARA

Në kuadër të kontrolleve për produkte të skaduara, AKU ka evidentuar një subjekt i cili do të shpërndante në treg 33 ton produkte me afat të kaluar. Gjatë kontrollit të ushtruar nga trupa inspektuese e AKU-së, rezultoi se subjekti “IN ...

Lexo më shumë
01 Sep
0

AKU BLLOKON 55 TON “MIELL GRURI” NGA KOSOVA E SERBIA

Në kuadër të masave të përforcuara për sigurinë e cilësinë ushqimore të produkteve që importohen, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 55 ton “miell gruri”. Trupa inspektuese e DRAKU, Kukës gjatë kontrollit të ushtruar në ...

Lexo më shumë
12