Arkiva

10 Aug
0

AKU TAKIM ME SUBJEKTET EKSPORTUESE TË PRODUKTEVE TË PESHKIMIT NË KUADËR TË SIGURISË USHQIMORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zhvilluar gjatë ditës së sotme në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të AKU takim me subjektet eksportuese të produkteve të peshkimit me fokus shkëmbim idesh në kuadër të sigurisë ushqimore gjatë sezonit veror. Në takim ...

Lexo më shumë
10 Aug
0

AKU NIS KONTROLLIN NË FURGONA QË FURNIZOJNË LOKALET DHE MARKETET, TREGTONIN QUMËSHT NË TEMPERATURA MBI NORMËN E LEJUAR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në këtë periudhë të temperaturave të larta e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme ...

Lexo më shumë