05 Aug
0

HANI I HOTIT/ AKU BLLOKON DHE KTHEN NË ORIGJINË 11.6 TON BIRRË, ISHIN NË PRAG SKADENCE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, veçanërisht në këtë periudhë të temperaturave të larta e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, ka shtuar vëmendjen e kontrolleve edhe në pikat kufitare me fokusin tek subjektet që sjellin produktet e ...

Lexo më shumë