Arkiva

03 Aug
0

AKU BLLOKON 25.3 TON MIELL GRURI TË PA SIGURTË, ARDHUR NGA GREQIA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 25.3 ton miell gruri me origjinë greke, për shkak se kishte parregullsi në vërtetësinë e dokumentacionit që shoqëronte ngarkesën, konkretisht, raportin e analizës për përqindjen e proteinës. Të dhënat ...

Lexo më shumë
03 Aug
0

AKU BLLOKON PRODUKTE TË PASIGURTA, ARDHUR NGA GREQIA

Në kuadër të forcimit të masave për Sigurinë Ushqimore, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka në fokus të veçantë kontrollin e mjeteve të vogla si burim kryesor i futjes së pesticideve si dhe produktet ushqimore të pa kontrolluara në vend. Trupat ...

Lexo më shumë