Arkiva

01 Aug
0

NJË TJETËR AKSION NË POGRADEC, AKU BLLOKON 1648 KOLI PIJE ENERGJIKE, PA DOKUMENTACION TË SIGURISË USHQIMORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar 1648 koli pije energjike pasi ishin të cilat nuk shoqëroheshin me asnje dokument që demostronte origjinën, cilësinë dhe certifikimin e produktit. Trupa inspektuese e DRAKU, Korçë , e përforcuar nga Drejtoria e Përgjithshme e ...

Lexo më shumë
01 Aug
0

KORÇË, AKU SEKUESTROHEN 2 TON PIJE TË SKADUARA

Një sasi prej 2 ton pije të skaduara janë sekuestruar nga AutoritetiKombëtar i Ushqimit në në një pikë shitje me shumicë në qytetin e Korçës. Trupa inspektuese e DRAKU, Korçë ka sekuestruar rreth 1740 litër pije të ndryshme, çaj i ...

Lexo më shumë