Arkiva

31 Jul
0

SHKODËR, KAPEN NË KUFI MBI 1.3 TON ERËZA TË DYSHIMTA

Autoritetit Kombëtar të Ushqimit ka bllokuar një sasi produkti të dyshimtë. Bëhet fjalë për kontrollin në pikën e kalimit kufitar të Hanit të Hotit, ku trupa inspektuese e DRAKU, Shkodër ka bllokuar plot 1307 kg erëza – rigon të pasigurt ...

Lexo më shumë
30 Jul
0

AKU KONTROLL TREGJET NË TIRANË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të përpjekjeve për të vënë kontroll në tregje, ka inspektuar tregun tek “zona e Freskut” në Tiranë ku u ka bllokuar 130 litra qumësht disa shitësve ambulantë që tregtonin qumësht me bidona plastikë dhe ...

Lexo më shumë
29 Jul
0

AKU BLLOKON DHE KTHEN NË ORIGJINË 10 TON MIELL GRURI TË ARDHUR NGA GREQIA

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 10 ton miell gruri për shkak se kishte parregullsi në dokumentacion. Të dhënat sipas dokumentave shoqërues nuk korespondonin me të dhënat në etiketë e kundra etiketë të produktit. Trupat ...

Lexo më shumë
28 Jul
0

KRYENTE AKTIVITET NË SHKELJE FLAGRANTE TË KUSHTEVE HIGJENO-SANITARE, AKU MBYLL FAST FOOD-IN NË SHËNGJIN

Në kuadër të masave të përforcuara për mbarëvajtjen e sezonit turistik, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar një subjekt “Fast Food” i cili kryente aktivitet në shkelje të kushteve higjeno-sanitare. Konkretisht, trupa inspektuese e DRAKU, Lezhë konstatoi se subjekti ‘Fast ...

Lexo më shumë
27 Jul
0

AKU GODET THERTORET ILEGALE NË PËRMET DHE BURREL

Në vazhdën e punës për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të produkteve shtazore në funksion të sigurisë ushqimore dhe në kuadër të masave të përforcuara gjatë sezonit turistik, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar 331 kg mish në Përmet ...

Lexo më shumë
123