22 May
0

TEPELENË, AKU KONFISKON 84 KG MJALTË NË MUNGESË TË DOKUMENTACIONIT DHE TREGTIM TË PRODUKTIT TË PASIGURTË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar në vendin e quajtur “Ujë i Ftohtë” Rruga Nacionale Tepelenë-Gjirokastër, produktin e pretenduar mjaltë, në mungesë të etiketimit, mungesë të sistemit të gjurmueshmërisë dhe jo konform normave të lejuara të raport analizës. Inspektorët e ...

Lexo më shumë