10 May
0

Vizitë e përfaqësuesve të Parlamentit Evropian në AKU

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka pritur në ambientet e saj gjatë ditës së sotme përfaqësuesit e delegacionit të Parlamentit Evropian. AKU është mbështetur nga Bashkimi Evropian në mënyrë të pandërprerë me asistencë për zgjerim të kapaciteteve teknike dhe logjistike të ...

Lexo më shumë