Arkiva

WhatsApp Image 2018-05-22 at 17.15.42
23 May
0

DELVINË, AKU BLLOKON 400 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Lexo më shumë
20180518_082706
22 May
0

TEPELENË, AKU KONFISKON 84 KG MJALTË NË MUNGESË TË DOKUMENTACIONIT DHE TREGTIM TË PRODUKTIT TË PASIGURTË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konfiskuar në vendin e quajtur “Ujë i Ftohtë” Rruga Nacionale Tepelenë-Gjirokastër, produktin e pretenduar mjaltë, në mungesë të etiketimit, mungesë të sistemit të gjurmueshmërisë dhe jo konform normave të lejuara të raport analizës. Inspektorët e ...

Lexo më shumë
Foto AKU Tr png
10 May
0

Vizitë e përfaqësuesve të Parlamentit Evropian në AKU

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka pritur në ambientet e saj gjatë ditës së sotme përfaqësuesit e delegacionit të Parlamentit Evropian. AKU është mbështetur nga Bashkimi Evropian në mënyrë të pandërprerë me asistencë për zgjerim të kapaciteteve teknike dhe logjistike të ...

Lexo më shumë
Mishi
07 May
0

NJOFTIM

Drejtoria Rajonale e Autoritetit Kombëtar te Ushqimit,  e Qarkut Durrës, gjatë inspektimit që ka zhvilluar ditën e djeshme në zonën e Gjirit të Lalzit, ka dënuar administrativisht  në shumën 200.000lek dhe ka konfiskuar  një sasi prej 22,8 kg mish ne subjektin I.K, ...

Lexo më shumë