16 Apr
0

TIRANË, AKU BLLOKON 395 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë inspektimit në tregun Agroushqimor përgjatë Autostradës Tiranë Durrës ka bllokuar 395 kg produkte bulmeti, përkatësisht djathë i bardhë lope dhe gjize për tregtim të pasigurt të produkteve ushqimore. Trupa inspektuese e Drejtorisë Rajonale Tiranë në ...

Lexo më shumë